Предсрочни избори вещае Росен Плевнелиев. Според него арестът на Бойко Борисов е

...
Предсрочни избори вещае Росен Плевнелиев. Според него арестът на Бойко Борисов е
Коментари Харесай

Плевнелиев: Румен Радев ще подложи динена кора на Петков. Крайнолеви, популисти, русофили ще спечелят изборите

Предсрочни избори вещае Росен Плевнелиев. Според него карцерът на Бойко Борисов е може би най-голямата неточност на държавното управление на Кирил Петков, съобщи Българска национална телевизия.

" Свидетели сме на обстановка, с която Петков към този момент написа история. Крайно неприлично деяние. Пораженията занапред ще станат известни. От това става война на проевропейските сили в България ", безапелационен е Плевнелиев.

" Ще имаме последващи избори тази година, ще завоюват русофили, крайнолеви, пролеви и популистки партии. Чака ни популистко ляво ръководство. Три извънредно леви нови сходни плана загряват – съветниците на президента Румен Радев обикалят страната, Мая Манолова и Стефан Янев също загряват. Президентът ще бъде този, който ще подложи " динената кора " на Кирил Петков ", анализира президентът Плевнелиев.

" Финландия и Швеция схванаха, че свободата на Украйна е независимост за Европа ", сподели още той по тематиката за войната. 

" Не е значим командърът, а какво качество и какви технологии имаме. Имаме радари на 50 години... Всичко това трансформира Черно море в полесражение на мини ", разяснява Плевнелиев.

Премиерът и президентът наясно ли са, че Европейски Съюз взе решение да достави решение на Украйна с 500 млн. евро? ", запита Росен Плевнелиев. " Затова трябваше да има предно наличие на НАТО у нас, каквото и Кирил Петков, и Румен Радев отхвърлиха ", добави той.

Според Плевнелиев, в случай че Украйна падне, Балканите могат да бъдат дестабилизирани. „ Очевидно държавното управление беше ненадейно и да кажа, че е на противоположното мнение за взимане на лизинг на Ф-16. Кой в България ще повярва на президента, който допреди време бранеше МиГ-29. Жалко е цялото това изчегъртване и опълчване “, заяви още Плевнелиев.

Президентът Плевнелиев дефинира ареста на водача на ГЕРБ Бойко Борисов като най-голямата неточност на премиера и предвижда:

“От това деяние на Кирил Петков следва война в проевропейските и продемократичните сили в България, следва брутално опълчване. Това означа, че ние ще имаме избори тази година и ще завоюват крайнолеви, популисти, русофили - три нови сходни планове към този момент загряват. Президентът Румен Радев ще бъде този, който ще подложи динената кора на Петков или ще паднат от корупция до тогава. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР